Istina je da samo jedan par dobrih cipela može da promeni životSmile .

Štikle su odraz ženstvenosti, glamura, visine, samopouzdanja, mode, opredeljenja, životnog stila. E baš zato sam izabrala štiklu ta temu mog pvenca...Jupi, jako sam srećna!

Nova godina, razlog za neki novi početak, novi par cipela. Ah k vragu te štikle, još i nove...

Sumorno jutro...

Gledam, čeprkam, tražim, otvaram kutije...i biram! Sive jer je sumorno, lakovan špic jer se nadam ipak dobrom danu, gležnjače jer će biti blata dok se budem vraćala sa posla.

Sunčano jutro...

Gledam, čeprkam, tražim, otvaram kutije...i biram! Crvene jer je sunce, jer je na pomolu divan dan, možda avantura, možda nova ljubav, možda...ko zna šta se desi. Kroko rad jer volim da sam u trendu, 12 cm jer sam puna samopouzdanja.Srećna sam što sam baš ove odabrala.

Pada noć...

Drugarice zovu na kafu, trač party, klasika...Ali, pod obavezno za danas. Jer, jako je važno šta se toga dana desilo, ko je frustriran, gladan, ko gde sutra pali, šta su obukle svetske zvezde, ko je bio glavna faca u Premijeri itd... 

Gledam, čeprkam, tražim, otvaram kutije...i biram! Zelene ću, čizmice, sa zlatnim pertlama. O da!Pravi izbor za tu priliku. Čarape sa vezom, i pun pogodak za ovu sredu. A nek je i četvrtak, brate za svaku su priliku. A i ne bile, kolika im je cena...

I tako svaki put, za svaku priliku. I tek tada možeš biti sretan. Mrzim ono kao... cipele za sahrane i venčanja, cipele za izlazak i dnevnu varijantu-sto u jedan!Nikako!